Business oversættelse

Hos SPROGNET TRANSLATIONS kan vi reelt skrive og kommunikere på andre sprog – læs hvad det betyder herunder.

Perfekt oversættelse = Better Business

Oversættelse af business-tekster med alle sprogets nuancer

Det er vigtigt at en oversættelse får kommunikeret det rigtige budskab til modtageren. Der er mange forskellige små nuancer i sproget, som kan gøre en stor forskel i betydningen.

Først og fremmest skal man identificere sin modtager. Kender man vedkommende i forvejen? Vil man sælge noget, lave en aftale eller noget helt tredje? Det har betydning for måden, man bør henvende sig på, og det er meget vigtigt at huske, at de forskellige lande har store kulturelle forskelle. Det giver sig blandt andet udslag i omgangstonen, også den skriftlige.

I Danmark bruger vi ofte humor og ironi i vores kommunikation med andre; selv med mennesker, vi ikke kender i forvejen. Dette er ganske uheldigt at gøre i de fleste andre lande.

Man vil hurtigt blive opfattet som uhøflig hvis man forsøger sig med humor, og på den måde kan ens hensigter blive misforstået. Siger man du eller De, går man direkte til sagen eller har man længere indledninger?

Ved I nok om kulturen?

Derfor er det så vigtigt at en tekst, når den bliver oversat til et andet sprog, også ”behandles” kulturelt.

Det kræver at man ved noget om det land, hvis sprog man skal oversætte til. Og det gør man som regel bedst, hvis man har rødder i det pågældende land, eller er modersmålsoversætter. Hos SPROGNET TRANSLATIONS kan vi reelt skrive og kommunikere på andre sprog.

Har I selv forfattet tekster på dansk eller andre sprog, tilbyder vi også at lave en grundig korrekturlæsning, så teksterne bliver helt perfekte – også i forhold til målgruppen.

Eksempler på business oversættelse:

  • Oversættelse af intern kommunikation
  • Oversættelse af breve og e-mails
  • Oversættelse af mødereferater
  • Oversættelse af årsregnskab
  • Oversættelse af produkttekster
  • Og alle andre typer oversættelse som virksomheden har brug for

Korte svartider og hurtig levering

Det meste af dagen besvarer vi jeres henvendelse inden for få minutter.

Vi kan arbejde meget hurtigt, hvis det er nødvendigt, og vi er altid til at tale med, uanset hvor stor eller lille en oversættelsesopgave I skal have løst. Og uanset, om vi skal oversætte til et eller tyve sprog ad gangen.

(+45) 61 68 41 70
sprognet@sprognet.dk