Engelsk oversættelse

Hos SPROGNET TRANSLATIONS tilbyder vi engelsk oversættelse på allerhøjeste niveau.

Professionel oversættelse til og fra engelsk

Alle kan vel engelsk?

Engelsk kan de fleste i vores lille land både tale og skrive. Alligevel er det langt fra alle, der kan sproget godt nok til at det rækker fuldstændigt i enhver professionel sammenhæng. Der kan være tale om tunge, juridiske tekster, hvor en korrekt engelsk oversættelse er afgørende for en virksomheds fremtid.

Det kan være formidling af et salgsbudskab, hvor helt små nuancer kan give en utilsigtet negativ sproglig tone. For slet ikke at tale om forskellen på britisk engelsk og amerikansk engelsk. Kender I denne forskel helt ned i alle grammatiske detaljer? Det gør vores engelske og amerikanske oversættere, for de er vokset op med engelsk eller amerikansk som modersmål.

Med få undtagelser er engelsk oversættelse ikke en eksakt videnskab og der er sjældent kun én måde at formulere sig på. Det er derfor af stor betydning, at oversætterne forstår de små nuancer i det engelske sprog og er i stand til at vælge den mest velegnede formulering i rette sammenhæng.

Af samme grund oversætter SPROGNET TRANSLATIONS engelske oversættere generelt kun til deres eget modersmål, så vi sikrer det bedst mulige og mest naturlige resultat. En engelsk oversætter hos os er derfor bogstaveligt talt en engelsk oversætter.

Tjek på lovgivningen i England og USA

Love og regler for varesikkerhed og dokumentation stiller store krav til producenter af f.eks. tekniske produkter, fødevarer og kosmetik. Det er vigtigt, at man benytter de helt rigtige engelske betegnelser på varedeklarationerne og ingredienslister, så man ikke risikerer at skulle tilbagekalde produkterne. Det samme gælder for engelske brugervejledninger til potentielt farlige produkter. Vores engelske oversættere er behjælpelige med disse regler.

I USA er lovgivningen ikke identiske med Englands love, så skal produktet markedsføres i USA, kan vores engelske oversættere også hjælpe med tilpasning af de engelske tekster.

Selv om engelsk oversættelse er vores allerstørste sprog, er engelsk langt fra det eneste sprog, vi tilbyder. En af de mange fordele ved at bruge SPROGNET TRANSLATIONS er, at vi kan håndtere mange sprog på en gang. Har jeres virksomhed en opgave til fem, ti eller tyve sprog, kan vi problemfrit koordinere alle oversættelserne og levere en samlet pakke til jer.

Vi oversætter mellem rigtig mange sprog. Klik her og se hvilke.

Når I vælger SPROGNET TRANSLATIONS til at varetage jeres engelske oversættelser eller oversættelser til andre sprog, får I en både engageret og professionel sparringspartner, som yder en høj grad af service og fleksibilitet, og samtidig får I sikkerhed for levering af jeres oversættelser i høj kvalitet og til aftalt tid.

Vi tilbyder også korrekturlæsning af jeres egne engelske tekster, så teksterne bliver helt optimale og fejlfri.

Korte svartider og hurtig levering

Det meste af dagen besvarer vi jeres henvendelse inden for få minutter.

Vi kan arbejde meget hurtigt, hvis det er nødvendigt, og vi er altid til at tale med, uanset hvor stor eller lille en oversættelsesopgave I skal have løst. Og uanset, om vi skal oversætte til et eller tyve sprog ad gangen.

(+45) 61 68 41 70
sprognet@sprognet.dk