Hjemmeside oversættelse

Mennesker er langt mere tilbøjelige til at købe et produkt eller en serviceydelse, når de kan læse om det på deres eget sprog.

Oversættelse af websites​

Oversættelse af virksomhedens hjemmeside – er det nu også nødvendigt?

Ja, i hvert tilfælde hvis I vil øge jeres salg i udlandet. Mennesker er nemlig langt mere tilbøjelige til at købe et produkt eller en serviceydelse, når de kan læse om det på deres eget sprog.

Det gælder ikke mindst vores nordiske naboer, Sverige og Norge, hvor en hjemmeside på svensk eller norsk har langt større mulighed for succes hos modtageren, end hvis den er på dansk eller engelsk.

En hjemmeside er jeres virksomheds ansigt udadtil, så den fortjener at blive oversat af dygtige modersmålsoversættere der har kendskab til jeres branche og som sætter sig ind i hvordan I gerne vil promovere jeres brand. Hos SPROGNET TRANSLATIONS tilbyder vi hjemmesideoversættelse af højeste kvalitet.

Derudover er det nødvendigt at oversætteren har viden inden for jeres fagområde, og har kendskab til kulturforskelle. En perfekt oversat hjemmeside skaber troværdighed og tillid hos kunden.

Vi har meget stor erfaring med professionel hjemmesideoversættelse og hjælper med at øge chancerne for at nå succesfuldt ud til jeres målgrupper.

Hvad betyder det at en oversættelse er professionel?

Professionel oversættelse betyder, at I bliver rigtigt forstået. At jeres virksomheds budskab bliver rigtigt forstået. Engelsk gør det ikke alene. Mere end 50% af alle søgninger på Google er på et andet sprog end engelsk – langt de fleste af dem er på asiatiske sprog. Med professionel oversættelse sikrer I, at I får kommunikeret jeres budskab direkte ud til langt større målgrupper.

Oversættelse til eget modersmål

I skal sikre, at virksomhedens budskaber rammer lige i målgruppen hver gang. Det kræver en professionel og erfaren oversætter, og det kræver både indsigt og kompetence at oversætte korrekt. Derfor arbejder vores oversættere og translatører udelukkende med oversættelse fra et eller flere fremmedsprog til deres eget modersmål.

Har I allerede en hjemmeside på et eller flere sprog, kan vi korrekturlæse den, så den kommer til at være perfekt i både sprog og stil.

Korte svartider og hurtig levering

Det meste af dagen besvarer vi jeres henvendelse inden for få minutter.

Vi kan arbejde meget hurtigt, hvis det er nødvendigt, og vi er altid til at tale med, uanset hvor stor eller lille en oversættelsesopgave I skal have løst. Og uanset, om vi skal oversætte til et eller tyve sprog ad gangen.

(+45) 61 68 41 70
sprognet@sprognet.dk