Italiensk oversættelse

Hos SPROGNET TRANSLATIONS tilbyder vi italiensk oversættelse på allerhøjeste niveau.

Professionel oversættelse til og fra italiensk

Ciao, buongiorno, buonasera!

Italiensk er et officielt sprog i Italien, Schweiz, San Marino, Vatikanstaten og det vestlige Istrien. Det har derudover minoritets-status i Bosnien og Herzegovina, Kroatien, Slovenien, Rumænien, Somalia, Eritrea og Libyen. Det har tidligere også haft officiel status i Albanien, Malta og Monaco, hvor det stadig er udbredt som talesprog i visse områder.

Italiensk tales af omkring 85 millioner mennesker. Ud over de lande, hvor italiensk har officiel eller semi-officiel status, tales sproget også i de områder, der tidligere udgjorde Italiensk Østafrika og Italiensk Nordafrika, samt i udvandrer-enklaver i Europa (f.eks. Albanien), Australien og Syd-, Central- og Nordamerika.

Italiensk er det tredje-mest talte sprog i EU med omkring 65 millioner italiensk-talende. Derudover har 14 millioner europæere italiensk som andet-sprog.

Der er således indlysende grunde til at kommunikere på italiensk på professionelt niveau. SPROGNET TRANSLATIONS italienske medarbejdere oversætter kun til deres eget modersmål, så vi sikrer det bedst mulige og mest naturlige resultat. En italiensk oversætter hos os er opvokset med, og yderligere uddannet i, det italienske sprog og alle dets facetter.

Tjek på lovgivningen i Italien

EU’s love og regler for varesikkerhed og dokumentation stiller store krav til producenter af fx teknisk dokumentation, fødevarer og kosmetik.

Det er vigtigt, at man benytter de helt rigtige italienske betegnelser på varedeklarationerne og ingredienslister, så man ikke risikerer at skulle tilbagekalde produkterne. Det samme gælder for italienske brugervejledninger til potentielt farlige produkter. Vores franske oversættere er behjælpelige med disse regler.

Selv om italiensk oversættelse er noget af det vi beskæftiger os allermest med, er italienske langt fra det eneste sprog, vi tilbyder. En af de mange fordele ved at bruge SPROGNET TRANSLATIONS er, at vi kan håndtere mange sprog på en gang. Har jeres virksomhed en opgave til fem, ti eller tyve sprog, kan vi problemfrit koordinere alle oversættelserne og levere en samlet pakke til jer.

Vi oversætter mellem rigtig mange sprog. Klik her og se hvilke.

Når I vælger SPROGNET TRANSLATIONS til at varetage jeres italienske oversættelser eller oversættelser til andre sprog, får I en både engageret og professionel sparringspartner, som yder en høj grad af service og fleksibilitet, og samtidig får I sikkerhed for levering af jeres oversættelser i høj kvalitet og til aftalt tid.

Vi tilbyder også korrekturlæsning af dine egne italienske tekster, så teksten bliver helt optimal og fejlfri.

Korte svartider og hurtig levering

Det meste af dagen besvarer vi jeres henvendelse inden for få minutter.

Vi kan arbejde meget hurtigt, hvis det er nødvendigt, og vi er altid til at tale med, uanset hvor stor eller lille en oversættelsesopgave I skal have løst. Og uanset, om vi skal oversætte til et eller tyve sprog ad gangen.

(+45) 61 68 41 70
sprognet@sprognet.dk