Kinesisk oversættelse

Hos SPROGNET TRANSLATIONS tilbyder vi kinesisk oversættelse på allerhøjeste niveau.

Professionel oversættelse til og fra kinesisk

Verdens mest talte sprog

Kinas officielle sprog eller rigs-kinesisk, er det vi i vesten kalder Mandarin-kinesisk. Det er et af de ældste sprog i verden og det mest anvendte sprog i verden. Ifølge uofficielle statistikker, er der i øjeblikket ca. 1,4 milliarder mennesker, der taler kinesisk i verden, hvilket svarer til at hvert 5.menneske på jorden taler kinesisk.

Mandarin

Ordet Mandarin er portugisisk, der igen kommer fra sanskrit (old indisk) mantri. Mantri blev brugt som betegnelsen for en embedsmand og offentlige instanser.

Mandarin er af europæere overført til betydningen af en kinesisk embedsmand af høj rang, og som det officielle talesprog for rigs-kinesisk, der kan forstås af de fleste kinesere.

Mundtlig mandarin er ikke nødvendigvis forståeligt for dem, som taler andre dialekter af kinesisk, hvis de ikke har lært det, men moderne, skriftligt standardkinesisk (baseret på mandarin) kan læses af de fleste. (Kilde Kina-portal)

Dansk eksport til Kina stormer frem

Dansk eksport til Kina steg sidste år (2020) med næsten 10 procent. Kineserne købte sidste år danske varer og tjenester for 61 mia. kr. Det gør Kina til Danmarks sjettestørste eksportmarked. Kina vil få stadig større betydning for dansk eksport i de kommende år. Det kinesiske marked vokser hurtigere end vores øvrige eksportmarkeder, og med en voksende middelklasse åbner der sig nye muligheder i Kina. Mere velstillede forbrugere vil øge efterspørgslen efter eksempelvis møbler, modetøj, energiløsninger, boligprodukter og fødevarer af høj kvalitet (Kilde Dansk Industri).

Det giver derfor god mening at kommunikere på kinesisk, hvis man har planer for eksport til Kina. Faktisk er det den eneste effektive og sikre vej til succes på det kinesiske marked. Ud over professionel oversættelse til kinesisk er det også utrolig vigtigt at man kender til de kulturelle særkender, som gør at den skriftlige formidling bliver perfekt og ikke mindst, at den bliver modtaget i rette ånd.

Vi har professionelle indfødte kinesiske oversættere, som både kender sproget helt ind til kernen, Kinas mangesidede kultur og som har en bred, faglig viden.

Vi kan også oversætte til mange andre sprog. En af de mange fordele ved at bruge SPROGNET TRANSLATIONS er, at vi kan håndtere mange sprog på en gang. Har jeres virksomhed en opgave til fem, ti eller tyve sprog, kan vi problemfrit koordinere alle oversættelserne og levere en samlet pakke til jer.

Vi oversætter mellem rigtig mange sprog. Klik her og se hvilke.

Når I vælger SPROGNET TRANSLATIONS til at varetage jeres kinesiske oversættelser eller oversættelser til andre sprog, får I en både engageret og professionel sparringspartner, som yder en høj grad af service og fleksibilitet, og samtidig får I sikkerhed for levering af jeres oversættelser i høj kvalitet og til aftalt tid.

Korte svartider og hurtig levering

Det meste af dagen besvarer vi jeres henvendelse inden for få minutter.

Vi kan arbejde meget hurtigt, hvis det er nødvendigt, og vi er altid til at tale med, uanset hvor stor eller lille en oversættelsesopgave I skal have løst. Og uanset, om vi skal oversætte til et eller tyve sprog ad gangen.

(+45) 61 68 41 70
sprognet@sprognet.dk