Kunderne siger

SprogNet roser sig gerne af at have verdens bedste kunder!

De bedste kunder!

​SprogNet roser sig gerne af at have verdens bedste kunder! De stiller nemlig krav til kvalitet, leveringssikkerhed og personlig service. Her er, hvad nogle af dem siger om samarbejdet med os. Klik også på firmanavnet og besøg kundernes hjemmeside.

JKS​

​”JKS har anvendt SprogNet i en årrække, til både små og store oversættelsesopgaver. Opgaverne bliver løst hurtigt og tilfredsstillende – og vi er rigtigt godt tilfredse med samarbejdet. SprogNet har gjort en dyd ud af at lære os at kende, så fx de fagudtryk vi anvender, bliver de samme fra gang til gang. Det er en stor fordel.”

Thomas Schrøder Andersen, marketingkoordinator

JKS er blandt Skandinaviens største vikar- og rekrutteringsvirksomheder. Vi har kunder i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland – og medarbejdere fra det meste af Europa.

Chromaviso

​”I Chromaviso arbejder vi meget dynamisk og ofte med korte deadlines. Samarbejdet med SprogNet passer rigtig godt til os. Vi får hurtigt et prisoverslag og tidsplan, hvorefter de professionelt oversætter vores tekster til forskellige sprog. De er fleksible og får altid stramme deadlines til at lykkes.”

Ane Søby Eskildsen, Brand- and Communications Manager

Chromaviso er en vidensbaseret virksomhed med speciale i lyskoncepter til sundhedssektoren. Sammen med brugerne har vi udviklet de unikke lyskoncepter Ergonomisk Lys og Ergonomisk Døgnrytmelys.

​​Poul Johansen Maskiner​

”Vi er maskinbyggere og laver en del maskiner til store kunder som LEGO, Danfoss og Novo. Ud af det kommer der en masse dokumentation, som indeholder blandt andet vejledninger.

​I den forbindelse bruger vi SprogNet, som vi har haft stor glæde af gennem mange år, de gør et godt stykke arbejde og kan håndtere mange forskellige sprog, og har været gode til vores, nogen gange meget korte afleveringer. Både på vores store projekter, hvor der skal afleveres meget, og hvis jeg lige har en enkelt linje der mangler at blive oversat.

​Vi kan kun anbefale SprogNet, for lige meget om det er en masse tekst eller lidt tekst, vi skal have oversat, bliver det gjort meget grundigt og professionelt. ”

Pernille Engholm, Technical Assistent

Av form​

​”Jeg har gennem de sidste par år brugt SprogNet til alle av forms oversættelser. Vi har mange specialprodukter, hvor enkelte vendinger/ord er afgørende for, om kunderne får den oplevelse af produktet, som vi ønsker de skal have.

Der har altid været en fantastisk og helt igennem professionel tilgang til arbejdet, og vi er tit i dialog omkring det. De enkelte oversættere er utroligt nidkære og helmer ikke før de er sikre på, at de har løst opgaven til vores fulde tilfredsstillelse. Hvilket de altid gør.

Derudover kan man være helt sikker på, at den bestilte opgave leveres til tiden – tit før. Så fra min side kan jeg kun på det kraftigste anbefale SprogNet som en seriøs og pålidelig leverandør. ”

Anette Kristensen, grafiker

Av form er leverandør af kreativ inspiration, beskæftigelsesmaterialer, legetøj og læringsmaterialer til bl.a. skoler, børnehaver, SFO’er og en lang række andre offentlige og private institutioner i hele Skandinavien.

Av form arbejder hver dag på at skabe de bedste muligheder for leg, kreative aktiviteter og indlæring hos børn og unge.

N.C. Nielsen​

​”Mine nøgleord for samarbejdet med SprogNet er:

  • Overholder deadlines
  • Fair priser – også når oversættelsen haster
  • God sprogforståelse for tekniske detaljer og forklaringer”

Kirsten Laursen, marketingassistent

N.C. Nielsen A/S er Danmarks største leverandør af gaffeltruck, terminaltraktorer og specialmaskiner. Virksomheden importerer og forhandler kørende materiel fra Linde, Terberg, Combilift, Konecranes, Baumann m.fl.

​Udvalget rækker fra små palleløftervogne over store containertruck og mobile kraner til kundespecifikke specialløsninger.

(+45) 61 68 41 70
Skriv til os