Oversættelse udført af translatør eller oversætter

Søger I en translatør eller oversætter til professionel oversættelse? Vi er specialister i oversættelse på højeste kvalitetsniveau – har I taget stilling til hvor jeres niveau skal ligge?

Hos SPROGNET TRANSLATIONS har vi ultimativt fokus på kvaliteten. Vi tilbyder oversættelse af mange forskellige sprogkombinationer og inden for mange brancher for virksomheder i hele landet.
Vi har udelukkende veluddannede oversættere og translatører med de bedste sproglige og faglige kompetencer, og de oversætter først og fremmest til deres eget modersmål, så vi får alle nuancer med.
Yderligere sikrer vi en høj, stabil kvalitet ved ikke at sende opgaverne i udbud til tilfældige oversættere, som ellers er en meget benyttet fremgangsmåde i branchen. Derudover bruger vi den nyeste it-teknologi.

Hvad koster professionel oversættelse?

Prisen på oversættelse afhænger af tekstens længde, sværhedsgrad og format. Hos SPROGNET TRANSLATIONS har vi yderst fair og konkurrencedygtige priser, så I kan sandsynligvis også spare penge ved at bruge os. Vi tilbyder oversættelse til kunder i hele Danmark, og vi har mange kunder i både København, Aarhus, Aalborg, Odense, Esbjerg mv.

Har I løbende behov for en professionel translatør eller oversætter?

Jeres opgaver bliver løst af et nøje udvalgt team af oversættere, som vil lære jeres virksomhed og jeres specifikke termer at kende. På den måde kommer vi sammen i mål med de bedste resultater.

At få oversat en tekst er en tillidssag

International succes og perfekt sproglig formidling går hånd i hånd, og som kunde hos SPROGNET TRANSLATIONS overlader ​I en vigtig del af ansvaret for jeres virksomheds image til os. Det er vi meget bevidste om, og vi tager dette ansvar yderst seriøst.

Hos SPROGNET TRANSLATIONS har vi både de sproglige kompetencer og den faglige indsigt, som hjælper jeres virksomhed til succes uden for landets grænser.
Vi tilbyder også korrekturlæsning af jeres egne tekster, så teksten bliver helt optimal og fejlfri

Hvilke sprog kan I få oversat til?

Hos SPROGNET TRANSLATIONS kan vores modersmålsoversættere og translatører varetage følgende for jer:

Oversættelse af skandinaviske sprog:

dansk oversættelse, svensk oversættelse, norsk oversættelse, finsk oversættelse

Oversættelse af europæiske sprog:

engelsk oversættelse, dansk oversættelse, svensk oversættelse, norsk oversættelse, finsk oversættelse, tysk oversættelse, fransk oversættelse, spansk oversættelse, italiensk oversættelse, portugisisk oversættelse, nederlandsk oversættelse, polsk oversættelse, rumænsk oversættelse, bosnisk oversættelse, bulgarsk oversættelse, estisk oversættelse, lettisk oversættelse, litauisk oversættelse, tjekkisk oversættelse, serbisk oversættelse, kroatisk oversættelse, polsk oversættelse, slovakisk oversættelse, slovensk oversættelse, ungarsk oversættelse, græsk oversættelse, russisk oversættelse, tyrkisk oversættelse, ukrainsk oversættelse.

Oversættelse af asiatiske sprog:

Kinesisk oversættelse, japansk oversættelse, thai oversættelse

Oversættelse af øvrige sprog:

Islandsk oversættelse, færøsk oversættelse, arabisk oversættelse

Og alle sprogkombinationer heraf.

Korte svartider og hurtig levering

Det meste af dagen besvarer vi jeres henvendelse inden for få minutter.

Vi kan arbejde meget hurtigt, hvis det er nødvendigt, og vi er altid til at tale med, uanset hvor stor eller lille en oversættelsesopgave I skal have løst. Og uanset, om vi skal oversætte til et eller tyve sprog ad gangen.

(+45) 61 68 41 70
Skriv til os