Spansk oversættelse

Hos SPROGNET TRANSLATIONS tilbyder vi spansk oversættelse på allerhøjeste niveau.

Professionel oversættelse til og fra spansk

¿Cómo van las cosas?

Nogle sprog har større relevans end andre – og spansk må siges at være et af de vigtigste sprog i verden, eftersom det dominerer en hel verdensdel. Engang var det kun i Spanien, at det spanske sprog blev brugt. Det ændrede sig markant, da det meste af Syd- og Mellemamerika blev koloniseret, og i dag er det langt de fleste lande i dette område, der har spansk som deres mest udbredte sprog.

Det vurderes at spansk i dag tales af op mod 500 millioner mennesker. Der er således indlysende grunde til at kommunikere på spansk på professionelt niveau. SPROGNET TRANSLATIONS spanske medarbejdere oversætter kun til deres eget modersmål, så vi sikrer det bedst mulige og mest naturlige resultat. En spansk oversætter hos os er opvokset med, og yderligere uddannet i, det spanske sprog og alle dets facetter.

Tjek på lovgivningen i Spanien

EU’s love og regler for varesikkerhed og dokumentation stiller store krav til producenter af fx teknisk dokumentation, fødevarer og kosmetik.

Det er vigtigt, at man benytter de helt rigtige spanske betegnelser på varedeklarationerne og ingredienslister, så man ikke risikerer at skulle tilbagekalde produkterne. Det samme gælder for spanske brugervejledninger til potentielt farlige produkter. Vores spanske oversættere er behjælpelige med disse regler.

Selv om spansk oversættelse er et af vores allerstørste sprog, er spansk langt fra det eneste sprog, vi tilbyder. En af de mange fordele ved at bruge SPROGNET TRANSLATIONS er, at vi kan håndtere mange sprog på en gang. Har jeres virksomhed en opgave til fem, ti eller tyve sprog, kan vi problemfrit koordinere alle oversættelserne og levere en samlet pakke til jer.

Vi oversætter mellem rigtig mange sprog. Klik her og se hvilke.

Når I vælger SPROGNET TRANSLATIONS til at varetage jeres spanske oversættelser eller oversættelser til andre sprog, får I en både engageret og professionel sparringspartner, som yder en høj grad af service og fleksibilitet, og samtidig får I sikkerhed for levering af jeres oversættelser i høj kvalitet og til aftalt tid.

Vi tilbyder også korrekturlæsning af dine egne spanske tekster, så teksten bliver helt optimal og fejlfri.

Korte svartider og hurtig levering

Det meste af dagen besvarer vi jeres henvendelse inden for få minutter.

Vi kan arbejde meget hurtigt, hvis det er nødvendigt, og vi er altid til at tale med, uanset hvor stor eller lille en oversættelsesopgave I skal have løst. Og uanset, om vi skal oversætte til et eller tyve sprog ad gangen.

(+45) 61 68 41 70
sprognet@sprognet.dk