Svensk oversættelse

Hos SPROGNET TRANSLATIONS tilbyder vi svensk oversættelse på allerhøjeste niveau.

Pratar du svenska?

Svensk oversættelse

Det svenske sprog er på mange punkter meget væsentligt i flere handelssammenhænge. Selvom svensk har mange ligheder med det danske og norske sprog, er det vigtigt, at man adskiller sprogene fra hinanden.

Det kan være helt afgørende, at man får en præcis og korrekt oversættelse, hvis man vil gøre sig gældende på det svenske marked. Af samme grund oversætter SPROGNET TRANSLATIONS svenske medarbejdere generelt kun til deres eget modersmål, så vi sikrer det bedst mulige og mest naturlige resultat. En svensk oversætter hos os er derfor bogstavelig talt en svensk oversætter.

Vi har stor erfaring med oversættelse til svensk inden for mange forskellige brancher, og derfor kan du trygt overlade din svenske oversættelse til os.

Tjek på lovgivningen i Sverige

EU’s love og regler for varesikkerhed og dokumentation stiller store krav til producenter af fx teknisk dokumentation, fødevarer og kosmetik.

Det er vigtigt, at man benytter de helt rigtige svenske betegnelser på varedeklarationerne og ingredienslister, så man ikke risikerer at skulle tilbagekalde produkterne. Det samme gælder for svenske brugervejledninger til potentielt farlige produkter. Vores svenske oversættere er behjælpelige med disse regler.

Selv om svensk oversættelse er noget af det vi beskæftiger os allermest med, er svensk langt fra det eneste sprog, vi tilbyder. En af de mange fordele ved at bruge SPROGNET TRANSLATIONS er, at vi kan håndtere mange sprog på en gang. Har jeres virksomhed en opgave til fem, ti eller tyve sprog, kan vi problemfrit koordinere alle oversættelserne og levere en samlet pakke til jer.

Vi oversætter mellem rigtig mange sprog. Klik her og se hvilke.

Når I vælger SPROGNET TRANSLATIONS til at varetage jeres svenske oversættelser eller oversættelser til andre sprog, får I en både engageret og professionel sparringspartner, som yder en høj grad af service og fleksibilitet, og samtidig får I sikkerhed for levering af jeres oversættelser i høj kvalitet og til aftalt tid.

Vi tilbyder også korrekturlæsning af dine egne svenske tekster, så teksten bliver helt optimal og fejlfri.

Tidligere undersøgelser af interskandinavisk sprogforståelse har vist, at især svenskere har svært ved at forstå dansk. Danskere er lidt bedre til at forstå svensk, mens nordmænd generelt set er bedst til at forstå nabosprogene. Det er både en fordel og en ulempe at svensk ligger så tæt på dansk. Mange danskere tror at det er meget let at lære svensk, fordi vi allerede kan forstå lidt svensk uden rigtig at have fået undervisning i det, men måske netop derfor er der mange der bliver overraskede over hvor svært det kan være. (Kilde: Tidsskrift for Sprogforskning)

Korte svartider og hurtig levering

Det meste af dagen besvarer vi jeres henvendelse inden for få minutter.

Vi kan arbejde meget hurtigt, hvis det er nødvendigt, og vi er altid til at tale med, uanset hvor stor eller lille en oversættelsesopgave I skal have løst. Og uanset, om vi skal oversætte til et eller tyve sprog ad gangen.

(+45) 61 68 41 70
sprognet@sprognet.dk